Betaling

Betaling

Efter overstået flytning med vores flyttefirma, skrives der en faktura med det samme i flyttevognen på kundens adresse, som skal betales samme dag flytningen foretages.

Der kan betales på følgende 2 måder:

Kontant – her modtages kun danske penge, ikke udenlandsk valuta.
Dankort – med et dansk Dankort (som oftest er et kombineret Visa- og Dankort, se efter et rødt og hvidt DK symbol på kortet, har dit kort ikke dette DK symbol, tager vi ikke imod det som betalingskort) Det skal tilføjes at betaling med Dankort kun kan foretages indenfor Danmarks grænser, ikke ved flytninger til Sverige, da vores trådløse Dankortautomat kun fungerer på dansk telefonnetværk.

Vi tager desværre ikke imod MobilePay (på grund af den samlede daglige brugbare beløbsgrænse på helt ned til 3.000 kr.), ej heller MasterCard eller andre kreditkort, beklager.

Ved flytning til møbelopbevaring skal der også afregnes for den indeværende måneds resterende antal dage samt hele den efterfølgende måneds opbevaring samme dag flytningen foretages.

Møbelopbevaring, ud over første måned som betales ved modtagelse/indlevering, faktureres efterfølgende kvartalsvis baglæns til kunden i slutningen af hvert af årets 4 kvartaler, det vil sige eksempelvis opbevaring for 1. kvartal (januar februar marts) fremsendes cirka i starten af marts og skal så betales cirka i midten af marts.

Ved modtagelse samt udlevering af bohave fra vores møbelopbevaring i Espergærde, Nordsjælland, hvor vores kunder selv fysisk forestår flytning af bohave til og fra vores opbevaring, modtager vi desværre kun kontant betaling, her tager vi desværre ikke imod Dankort, da det vil være for dyrt for os med en ekstra Dankortterminal til de ganske få transaktioner det her vil dreje sig om, beklager.

Se hvad vores kunder skriver om os på

trustpilot
facebook
google

Copyright © 1989-2019  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg