Flyttekasser

Flyttekasser

Vores flyttekasser er meget kraftige og yderst holdbare i dobbeltlags bølgepap, nogle af de bedste på markedet, de måler 60 cm i længden, 40 cm i højden og 40 cm i bredden i samlet tilstand.
En flad ikke samlet flyttekasse måler 98 cm x 103 cm x 1,4 cm i tykkelsen.
Hver flyttekasse vejer ca. 1900 gram pr. stk. (til sammenligning vejer Harald Nyborgs kraftigste flyttekasse i samme størrelse ca. 1000 gram pr. stk.)

Når man lejer flyttekasser hos os, i forbindelse med en flytning foretaget af os, leveres flyttekasserne i rigeligt antal, hellere for mange end for lidt, og du betaler selvfølgelig kun for det antal flyttekasser du rent faktisk benytter.

Vi leverer desværre først flyttekasser til vores kunder, når en egentlig flyttedato er bestilt og indsat i vores flyttekalender.

Flyttekasser kan kun lejes i forbindelse med flytning foretaget af os, hvor vi også rent fysisk skal flytte alle flyttekasserne. Har vi leveret flyttekasser til kunden, og efterfølgende flytter kunden selv flyttekasserne, er det automatisk købsprisen på 30,00 kr. inkl. moms pr. flyttekasse samt leveringsgebyr på 250,00 kr. inkl. moms der bliver beregnet.

Hvis bohavet skal flyttes til vores møbelopbevaringsmagasin, og man har lejet flyttekasser hos os, kan disse flyttekasser henstå i maksimalt 12 måneder indenfor lejeprisen (12,50 kr. pr. flyttekasse), skal bohavet opbevares hos os længere end 12 måneder, skal flyttekasserne købes (30,00 kr. pr. flyttekasse), og har man i forvejen betalt leje, skal man blot betale forskelsprisen fra leje til køb for flyttekasserne, hvis bohavet skal opbevares i mere end 1 år, og dette beløb vil så blive efterfaktureret når det første år er gået.

Da de tomme flyttekasser leveres og efter endt flytning afhentes af os uden beregning, foretages der kun én levering samt én afhentning af flyttekasserne. Du kan heller ikke selv returnere flyttekasserne til os af flere omgange, da det administrationsmæssigt er alt for tungt og uoverskueligt for os, når der skal effektueres ca. 1.000 flytninger årligt.

Det skal dog bemærkes at flyttekasser for vores vedkommende, da levering og afhentning af tomme lejede flyttekasser er gratis, udelukkende leveres og afhentes i Nordsjælland og Københavnsområdet i en radius af henholdsvis ca. 20 km og 70 km fra Espergærde, (det vil sige at den ene af de 2 adresser maksimalt kan være ca. 20 km. fra Espergærde og den anden maksimalt ca. 70 km. fra Espergærde)
Hvis en flytning skal flyttes væsentligt udenfor dette område, kan man desværre ikke nøjes med at leje flyttekasserne á 12,50 kr. pr. stk. inkl. moms., her er man desværre nødt til at købe flyttekasserne á 30,00 kr. pr. stk. inkl. moms, og når man så selv, senest én måned efter endt flytning, returnerer flyttekasserne til os i Espergærde, vil forskelsprisen fra leje til køb (17,50 kr. pr. stk.) naturligvis blive refunderet for det returnerede antal flyttekasser.

Når du skal ringe til os og melde flyttekasserne tomme og klar til afhentning efter endt udpakning, skal du venligst først ringe til os når ALLE flyttekasserne er tomme, og først derefter vil vi notere det i vores afhentningskalender, som udelukkende indeholder afhentningssedler med oplysninger om kunder hvor ALLE flyttekasserne er tomme og afhentningsklare, og snarest muligt derefter afhenter vi de tomme flyttekasser hos dig når vi næste gang har en tur i dit område. Det skal bemærkes at du ikke kan melde flyttekassserne klar til afhentning via email, dette skal foretages telefonisk.

De eneste krav vi stiller i forbindelse med vores flyttekasser er, at de SKAL opbevares inden døre tørt og varmt ved STUETEMPERATUR, da de ikke tåler kulde og fugt. Det vil sige at de IKKE må opbevares i udhus, skur, garage eller lignende, samt hvis der skal skrives eller mærkes på flyttekasserne, så skal det foregå indenfor det firkantede mærkatfelt, som er placeret i den ene ende/gavl af flyttekassen. Og til dette skal benyttes ganske almindelige selvklæbende hvide mærkater, ikke påklistrede/pålimede/påtapede papirstykker, gule post it notes eller tape af nogen art.

Husk flyttekasser må kun afmærkes med hvide selvklæbende mærkater, haves disse ikke selv, kan de købes hos os, se under Priser.

Flyttekassens to topflapper/låg må absolut ikke presses ned i flyttekassen, så ved åbne flyttekasser skal disse topflapper/låg forblive oppe og ude af flyttekassen, ellers ødelægges og deformeres flyttekassen på sigt.

Da flyttekasser er lavet af bølgepap, har de en tendens til at opsuge fugten fra luften af, lidt ligesom en vaskesvamp. Og allerede efter blot ét døgn i et koldt og fugtigt skur kan bølgepapkasser tage skade. Det er ikke altid man lige kan se skaden, men bølgepap er opbygget af flere lag pap som er limet sammen, og det er den lim der går i opløsning ved kulde og fugt, som så bevirker at flyttekassen går fra hinanden. Når man så derefter fylder en fugtskadet flyttekasse med porcelæn, og det falder igennem bunden af flyttekassen, så er det at problemet opstår. Så det er ikke så meget for vores skyld at dette bør efterleves, men mere af hensyn til sig selv som bruger af flyttekassen, og så selvfølgelig også til den næste kunde der skal bruge flyttekassen.

Grunden til at vi skriver alt dette på forhånd er, at vi mange gange har oplevet at mange af vores kunder ikke har skænket disse ting en tanke, og derfor kommer det ofte som en overraskelse, at flyttekasserne skal ligge tørt og varmt, og derfor har man ikke fået gjort plads til flyttekasserne inden døre.

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

Men flyttekasserne kræver faktisk ikke så meget plads når de er tomme, når flyttekasserne lægges fladt på gulvet, fylder de faktisk blot én kvadratmeter i grundareal og 1,4 cm. i højden pr. flyttekasse. Så på bare én kvadratmeter kan der faktisk ligge næsten 150 tomme flyttekasser. På denne måde fylder de tomme flyttekasser jo praktisk taget næsten ingenting.

Så vær derfor venligst opmærksom på, når flyttemanden ankommer med jeres tomme flyttekasser, så skal der være gjort én kvadratmeter klar til opbevaring af flyttekasser indendøre, tørt og varmt ved stuetemperatur. Dette gør sig gældende hvad enten i benytter os som flytteforretning eller et andet flyttefirma. Alle flytteforretninger ønsker sine flyttekasser opbevaret på denne måde.

På forhånd mange tak.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1989-2019  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg