Kontakt os

Kontakt os

Espergærde Flytteforretning
v/ Lars Staudal
Højvangen 14
3060 Espergærde

Tlf. +45 49 13 55 84

Du kan ringe alle årets 365 dage fra 08.00 til 20.00.

Kære kunde, bemærk og læs venligst nedenstående.

Vi anbefaler at du læser denne hjemmeside igennem før du ringer til os, da du her i ro og mag kan finde svar på næsten alle dine spørgsmål.

Alle bestillinger, forespørgsler, ændringer eller aflysninger af flytteaftaler samt adviseringer om afhentning af tomme flyttekasser efter endt udpakning, skal foregå telefonisk, dette kan desværre ikke foretages via e-mail.

Vi sender desværre ikke bekræftelser ud af nogen art på bestilte flytninger eller møbelopbevaringer, da al bookning hos os udelukkende foregår telefonisk, dette letter vores administration ganske betragteligt, samt reducerer chancen for eventuelle e-mails der ikke når frem, og deraf følgende misforståelser.

Vi foretager ingen former for kommunikation via sms, og da vi ikke modtager sms’er, bliver de desværre heller ikke besvaret.

Vi kommer desværre ikke ud og besigtiger flytninger, og vi giver heller ikke overslag, tilbud, forventet tidsforbrug, cirka priser eller nogen former for faste priser af nogen art på hverken flytninger eller møbelopbevaring, men foretager disse udelukkende på timebasis og kubikmeterbasis, da det er klart den billigste og mest reelle måde at gøre det på, se meget mere om dette på Priser.

Vi får tit og ofte spørgsmålet, om hvor længe i forvejen man skal bestille en flytning hos os, og svaret er jo før jo bedre, det vil sige jo før du bestiller, desto større er chancen for at vi ikke er optaget, da vores flyttekalender kan ændre sig markant fra dag til dag og fra uge til uge. Så vi kan desværre ikke svare entydigt på dette spørgsmål, da vi ikke har nogen ide om hvordan vores fremtidige flytteprogram ser ud.

Vi foretager flytninger alle årets tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage, hvad enten det er en helligdag eller ej, og vi opkræver ikke helligdagstillæg, men vi holder dog desværre lukket for flytninger alle årets søndage og mandage, men du er stadigvæk meget velkommen til at ringe til os alle ugens 7 dage fra 08.00 til 20.00, også søndage, mandage og helligdage.

Vi gør opmærksom på at de ankomsttidspunkter vi giver vores kunder, som er booket ind som første flytning på dagen, i sjældne tilfælde kan variere lidt, helt afhængigt af hvordan vores øvrige flytteprogram forløber sig og til tider kan ændre sig. Vi gør specielt opmærksom på, at hvis du er booket ind som anden eller tredje flytning i løbet af dagen, så skal du være helt og aldeles klar over at der ikke er noget fast mødetidspunkt, fordi vi desværre ikke har nogen ide omkring tidsvarigheden af de foregående flytninger, da de kan variere utroligt meget. Men vi kontakter jer telefonisk på selve flyttedagen forinden ankomst hos jer. Så vi anmoder vores kunder om at være til at træffe på de telefonnumre (gerne så mange som muligt) der oplyses til os, samt at være indforståede med at der kan forekomme små ændringer undervejs. Jeg beklager på forhånd de gener dette eventuelt måtte medføre.

Når du bestiller en flytning hos os, så gør os venligst opmærksom på hvis der er nogle specielle parkeringsforhold der hvor du flytter fra og til, her tænker vi blandt andet på lang gåafstand (over 20 meter) fra den parkerede flyttevogn til din hoveddør, udvendige trapper eller niveauforhold der kan besværliggøre din flytning, da disse ting er meget vigtige for vores tidsmæssige planlægning af en flyttedag, samt for hvilket udstyr vi skal have med på flyttevognen.
Her bedes du også venligst gøre os opmærksomme på, hvis der er lange smalle snørklede tilkørselsforhold  med små skarpe sving til dine adresser (her menes 1 smal vognbane), da vores flyttevogn er over 12 meter lang, lidt længere end en HT-bus og hele 2 meter længere end skraldevognen, og det ville være ærgerligt med en flyttevogn der ikke kan komme tæt nok på, så hellere bestille en mindre flyttevogn fra starten af.

Alle disse ovenstående tiltag er ene og alene for at gøre vores administration og arbejdsdag så let og overskuelig for os selv som muligt, og kun på denne måde kan vi samtidig holde vores priser helt i bund, til stor glæde og gavn for vores kunder.

E-mail: lars@espergaerdeflyt.dk

CVR-nr. 14 57 72 38

Jyske Bank, Helsingør
Reg.nr.5050/kontonr.1124510
IBAN DK4050500001124510
SWIFT Code: JYBADKKK

Webside administrator Log ind

Tryk på billedet for at finde vej til vores møbelopbevaringsmagasin på Højvangen 14 i Espergærde, Nordsjælland via Google Maps.

Se hvad vores kunder skriver om os på

trustpilot
facebook
google

Copyright © 1989-2019  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg