Kontakt os

Kontakt os

Espergærde Flytteforretning
v/ Lars Staudal
Højvangen 14
3060 Espergærde

Tlf. +45 49 13 55 84

Bemærk og læs venligst nedenstående før du ringer til os!

Du kan ringe alle årets 365 dage fra 08.00 til 20.00.

Vi anbefaler at du læser denne hjemmeside grundigt igennem, da der her vil være svar på alle dine spørgsmål, er der noget du efter at have læst vores hjemmeside herudover er i tvivl om, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at ringe til os.

Vi kommer desværre ikke ud og besigtiger flytninger, og vi giver heller ikke overslag, tilbud, forventet tidsforbrug, cirka priser eller nogen former for faste priser af nogen art på hverken flytninger eller møbelopbevaring, men foretager disse udelukkende på timebasis og kubikmeterbasis, se meget mere om dette på Priser.

Alle bestillinger, ændringer eller aflysninger af flytteaftaler samt adviseringer om afhentning af tomme flyttekasser efter endt udpakning, skal foregå telefonisk, dette kan desværre ikke foretages via e-mail.

Vi foretager ingen former for kommunikation via sms, og da vi ikke modtager sms’er, bliver de desværre heller ikke besvaret.

Vi får tit og ofte spørgsmålet om hvor længe i forvejen man skal bestille en flytning hos os, og svaret er jo før jo bedre, det vil sige jo før du bestiller, desto større er chancen for at vi ikke er optaget, da vores flyttekalender kan ændre sig markant fra dag til dag og fra uge til uge. Så vi kan desværre ikke svare entydigt på dette spørgsmål, da vi ikke har nogen ide om hvordan vores fremtidige flytteprogram ser ud.

Vi foretager flytninger alle årets tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage, men vi holder dog desværre lukket for flytninger alle søndage og mandage, men du er stadigvæk meget velkommen til at ringe til os alle ugens 7 dage fra 08.00 til 20.00, også søndage og mandage.

Vi gør opmærksom på at de cirka ankomsttidspunkter vi giver vores kunder blot er vejledende, og disse kan variere i løbet af dagen, fra dag til dag samt fra uge til uge, helt afhængigt af hvordan vores øvrige flytteprogram forløber sig, så vi anmoder vores kunder om at være til at træffe på de telefonnumre (gerne så mange som muligt) der oplyses til os, samt at være indforståede med at der kan forekomme små ændringer undervejs. Jeg beklager på forhånd meget de gener dette eventuelt måtte medføre.

Vi gør specielt opmærksom på, at hvis du er booket ind som anden eller tredje flytning i løbet af dagen, så skal du være klar over at mødetidspunktet desværre bliver lidt som vinden blæser, da vi ikke har nogen ide omkring tidsvarigheden af de foregående flytninger, men vi kontakter jer telefonisk på selve flyttedagen forinden ankomst hos jer.

Når du bestiller en flytning hos os, så gør os venligst opmærksom på hvis der er nogle specielle parkeringsforhold der hvor du flytter fra og til, her tænker vi blandt andet på lang gåafstand (over 20 meter) fra den parkerede flyttevogn til din hoveddør, udvendige trapper eller niveauforhold der kan besværliggøre din flytning, da disse ting er vigtige for vores planlægning af en flyttedag, samt for hvilket udstyr vi skal have med på flyttevognen.

Alle disse ovenstående tiltag er ene og alene for at gøre vores administration og arbejdsdag så let og overskuelig for os selv som muligt, og kun på denne måde kan vi samtidig holde vores priser helt i bund, til stor glæde og gavn for vores kunder.

E-mail: lars@espergaerdeflyt.dk

CVR-nr. 14 57 72 38

Jyske Bank, Helsingør
Reg.nr. 5050 / Kontonr. 0001124510
IBAN DK4050500001124510
SWIFT Code: JYBADKKK

Webside administrator Log ind

Vores møbelopbevaringsmagasin i Espergærde, Nordsjælland set oppefra.

google mapsTryk på billedet for at finde vej til vores møbelopbevaringsmagasin på Højvangen 14 i Espergærde, Nordsjælland via Google Maps.

trustpilot
Se hvad vores kunder skriver om os på Trustpilot

facebook
Se hvad vores kunder skriver om os på Facebook

Copyright © 1989-2017  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg