Privatflytning

Privatflytning

Flytninger kan foretages på flere forskellige måder. En er ved hjælp af venner og familie ved at låne/leje en trailer eller en lastvogn, hvilket er en ganske udmærket løsning som varmt kan anbefales, hvis man har overskud og energi til det vel at mærke. Der er jo trods alt rigeligt med udgifter i forvejen i forbindelse med en flytning, så selvfølgelig skal der spares hvor spares kan. Men i mange tilfælde er det faktisk ikke så dyrt at benytte en flyttemand som mange måske tror. Ved fornuftig pakning og god planlægning, kan en flytning overstås ganske hurtigt og effektivt, og tilmed rimeligt billigt, andre udgifter i forbindelse med en flytning taget i betragtning.

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

Hos os bestræber vi os på at udføre din flytning hurtigt, effektivt og billigt, men først og fremmest på en sikker og forsvarlig facon, så bohavet kommer sikkert frem. Vi går ikke på kompromis med tid og sted. Vi tager primært hensyn til bohavet, så det kommer uskadt frem til din nye adresse. Det nytter ikke noget med en flyttemand der ødelægger mere end han gavner. Det er ikke den slags arbejde vi vil huskes for.

Se hvad vores kunder skriver om os på

trustpilot
facebook
google

Copyright © 1989-2019  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg