Privatflytning

Privatflytning

Flytninger kan foretages på flere forskellige måder. En er ved hjælp af venner og familie ved at låne/leje en trailer eller en lastvogn, hvilket er en ganske udmærket løsning som varmt kan anbefales, hvis man har overskud og energi til det vel at mærke. Der er jo trods alt rigeligt med udgifter i forvejen i forbindelse med en flytning, så selvfølgelig skal der spares hvor spares kan. Men i mange tilfælde er det faktisk ikke så dyrt at benytte en flyttemand som mange måske tror. Ved fornuftig pakning og god planlægning, kan en flytning overstås ganske hurtigt og effektivt, og tilmed rimeligt billigt, andre udgifter i forbindelse med en flytning taget i betragtning.
Vores kunder er hos os også meget velkommen til at give en hånd med på sin flytning, jo flere hjælpere man eventuelt selv stiller op med, desto hurtigere går flytningen, hvilket selvfølgelig bevirker en væsentligt billigere flyttepris i sidste ende.

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

Hos os bestræber vi os på at udføre din flytning hurtigt, effektivt og billigt, men først og fremmest på en sikker og forsvarlig facon, så bohavet kommer sikkert frem. Vi går ikke på kompromis med tid og sted. Vi tager primært hensyn til bohavet, så det kommer uskadt frem til din nye adresse. Det nytter ikke noget med en flyttemand der ødelægger mere end han gavner. Det er ikke den slags arbejde vi vil huskes for.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2024  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg