Betaling

Betaling

Efter endt flytning med vores flyttefirma skrives der en faktura med det samme, som skal betales før flyttevognen forlader adressen, lidt ligesom at køre en tur i en taxa, vi har bare et lidt større bagagerum.

Vi tager desværre ikke imod MobilePay, Dankort, Visakort eller Mastercard på grund af urimeligt høje betalingsgebyrer på helt op til 3,15 % af transaktionsbeløbet, hvorimod en Nem Bankoverførsel via betalingsportalen Aiia er gratis for alle parter, og det bevirker så at vores kunder undgår at få lagt disse betalingsgebyrer oveni vores flyttepriser.

Der kan betales på følgende 2 måder:

Nem Bankoverførsel
Vi sender et betalingslink via SMS og e-mail til din mobiltelefon, som du betaler med din mobiltelefon og dit MitID med en Nem Bankoverførsel via betalingsportalen Aiia, alternativt betaler du med en almindelig straks bankoverførsel fra din egen netbank via din mobiltelefon og dit MitID.
Husk ved betaling med bankoverførsel skal du på flyttedagen være i besiddelse af din mobiltelefon med en fungerende MitID app samt dit brugernavn og kode til dit MitID.

Kontant
Vi modtager kun danske penge, ikke udenlandsk valuta.

Ved flytning til møbelopbevaring skal der også afregnes for den indeværende måneds resterende antal dage samt hele den efterfølgende måneds opbevaring samme dag flytningen foretages.

Møbelopbevaring, ud over første måned som betales ved modtagelse/indlevering, faktureres efterfølgende kvartalsvis baglæns til kunden i slutningen af hvert af årets 4 kvartaler, det vil sige eksempelvis opbevaringsfaktura for 1. kvartal (januar februar marts) fremsendes via e-mail cirka i starten af marts.

Du skal være opmærksom på at vores e-mails til dig kan risikere at havne i dit spamfilter, hvilket vil resultere i fremsendelse af rykkerskrivelser. Vi opfordrer derfor vores kunder til jævnligt at checke deres spamfiltre for eventuelle vigtige e-mails. Spamfiltre sletter automatisk spam e-mails når de er over 1 måned gamle, hvorefter den fremsendte e-mail ikke længere er til at finde.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2024  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg