Hvem er vi

Hvem er vi

Vi er en lille familiedrevet flytteforretning og møbelopbevaring som blev påbegyndt i 1986, og er beliggende i Nordsjælland tæt på Helsingør. Herfra foretager vi udelukkende flytninger indenfor Danmarks grænser, og primært lokale flytninger i Nordsjælland, men også til og fra andre steder på Sjælland, Fyn, Jylland og Bornholm. Vores speciale er flytning og opbevaring af privat indbo. Vi har kontor- og lageradresse på Højvangen 14 i Espergærde, hvor vi i 1996 fik bygget et nyt møbelopbevaringsmagasin med plads til ca. 800 små 7 kubikmeters møbelopbevaringscontainere, hvilket svarer til næsten 5.400 kubikmeter bohave, eller omregnet til flyttekasser, ca. 54.000 fyldte flyttekasser.

Vi bor selv privat i forbindelse med vores møbelopbevaring og flyttefirma i Nordsjælland, og er derfor meget fleksible og derudover telefonisk altid til at få fat i, du kan ringe til os 365 dage om året fra 08.00 til 20.00, også lørdage, søndage og helligdage.

Hos os er det ikke spørgsmålet om antallet af tjente kroner, men om antallet af tilfredse kunder.

Vores motto er, behandl andre som du gerne selv vil behandles, så kan det vel ikke gå helt galt…

Vi sætter en ære i at udføre et reelt, ordentligt og tillidsfuldt stykke arbejde, hvor vi samtidig lægger meget stor vægt på gensidig respekt og gensidig god tone, uden dette er samarbejde ikke muligt.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2023  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg