Flyttekasser

Flyttekasser

Først og fremmest og allervigtigst, hvis man vil leje flyttekasser hos os, så har vi et ufravigeligt krav om at disse SKAL opbevares inden døre tørt og varmt ved STUETEMPERATUR, da de ikke tåler kulde og fugt. Det vil sige at de IKKE må opbevares i udhus, skur, garage eller lignende, og hvis man som kunde ikke er tilfreds med og vil acceptere dette, så skal man ikke leje flyttekasser hos os, men blot selv skaffe disse andetsteds fra. Dette lyder måske lidt firkantet, men er ene og alene for at sikre vores flyttekassers kvalitet og holdbarhed til gavn for alle vores kunder.
Bemærk at vi også meget gerne flytter alle mulige andre flyttekasser end vores egne.

Vores flyttekasser er lavet af 7 mm kraftigt og holdbart dobbeltlags bølgepap, de måler 60 cm i længden, 40 cm i højden og 40 cm i bredden i samlet tilstand.
En flad ikke samlet flyttekasse måler 98 cm x 103 cm x 1,4 cm i tykkelsen, og vejer ca. 1.600 gram pr. stk.

Når man lejer flyttekasser hos os, i forbindelse med en flytning foretaget af os, leveres flyttekasserne i rigeligt antal, hellere for mange end for lidt, og du betaler selvfølgelig kun for det antal flyttekasser du rent faktisk benytter, dog minimum 40 stk.

Vi leverer desværre først flyttekasser til vores kunder, når en eksakt flyttedato er bestilt og indsat i vores flyttekalender.

Lejede flyttekasser bliver leveret cirka 1 måned før flyttedatoen, og afhentes derefter senest 1 måned efter flyttedatoen, man har altså rådighed over de lejede flyttekasser i cirka 2 måneder.

Flyttekasser kan kun lejes i forbindelse med flytning foretaget af os, hvor vi også rent fysisk skal flytte alle flyttekasserne. Har vi leveret flyttekasser til kunden, og efterfølgende flytter kunden selv flyttekasserne, er det automatisk købsprisen på 30,00 kr. inkl. moms pr. flyttekasse samt leveringsgebyr på 250,00 kr. inkl. moms der bliver beregnet.

Hvis bohavet skal flyttes til vores møbelopbevaringsmagasin, og man har lejet flyttekasser hos os, kan disse flyttekasser henstå på vores møbelopbevaringsmagasin i maksimalt 12 måneder indenfor lejeprisen (12,50 kr. inkl. moms pr. flyttekasse), skal bohavet opbevares hos os længere end 12 måneder, skal flyttekasserne købes (30,00 kr. inkl. moms pr. flyttekasse), og har man i forvejen betalt leje, skal man blot betale forskelsprisen fra leje til køb for flyttekasserne, hvis bohavet skal opbevares i mere end 1 år, og dette beløb vil så blive efterfaktureret når det første år er gået.

Da de tomme flyttekasser leveres og efter endt flytning afhentes af os uden beregning, foretages der kun én levering samt én afhentning af de tomme flyttekasser. Du kan heller ikke selv returnere flyttekasserne til os af flere omgange, da det administrationsmæssigt er alt for tungt og uoverskueligt for os, når der skal effektueres ca. 1.000 flytninger årligt.

Levering og afhentning af tomme lejede flyttekasser er gratis. Skal du købe flyttekasser, foretager vi ikke levering.

Hvis kunden gerne vil gøre brug af denne gratis flyttekasse leverings- og afhentningsservice, forudsætter det at kunden indordner sig under vores leverings- og afhentningstider, samt giver os den fornødne tid til levering og afhentning af de tomme flyttekasser, og da vi gør dette gratis, kan det desværre ikke foretages med kort varsel, men skal indflettes i vores normale kørselsmønster og har en vogn i dit område.

Det skal bemærkes, da levering og afhentning af tomme flyttekasser er gratis, at tomme lejede flyttekasser desværre UDELUKKENDE leveres og afhentes i Nordsjælland og Københavnsområdet, i en køreafstand af henholdsvis maksimalt cirka 20 km og cirka 60 km fra Espergærde, det vil sige at den ene af de 2 flytteadresser maksimalt kan være cirka 20 km fra Espergærde og den anden maksimalt cirka 60 km fra Espergærde, og kun i forbindelse med leje af minimum 40 flyttekasser samt med flytning foretaget af os.

Hvis flytningen, efterfølgende flyttekasser er blevet leveret til kunden, bliver aflyst af kunden, og vi derfor ikke skal foretage flytningen, skal kunden betale 250,00 kr. inkl. moms for levering af tomme flyttekasser samt 250,00 kr. inkl. moms for afhentning af tomme flyttekasser.

Når du skal ringe til os og melde flyttekasserne tomme og klar til afhentning efter endt udpakning, skal du venligst først ringe til os når ALLE flyttekasserne er tomme, og først derefter vil vi notere det i vores afhentningskalender, som udelukkende indeholder afhentningssedler med oplysninger om kunder hvor ALLE flyttekasserne er tomme og afhentningsklare, og snarest muligt derefter afhenter vi de tomme flyttekasser hos dig når vi næste gang har en tur i dit område.

De eneste krav vi stiller i forbindelse med vores flyttekasser er, at de SKAL opbevares inden døre tørt og varmt ved STUETEMPERATUR, da de ikke tåler kulde og fugt. Det vil sige at de IKKE må opbevares i udhus, skur, garage eller lignende, samt hvis der skal skrives eller mærkes på flyttekasserne, så skal det foregå indenfor det firkantede mærkatfelt, som er placeret i den ene ende/gavl af flyttekassen. Og til dette skal benyttes ganske almindelige selvklæbende hvide mærkater, ikke påklistrede/pålimede/påtapede papirstykker, gule post it notes eller tape af nogen art. Der må heller ikke skrives direkte på flyttekassen.

Husk flyttekasser må kun afmærkes med hvide selvklæbende mærkater, haves disse ikke selv, kan de købes hos os, se under Priser.

Flyttekassens to store topflapper/låg må absolut ikke presses ned i flyttekassen, så ved åbne flyttekasser skal disse topflapper/låg forblive oppe og ude af flyttekassen, ellers ødelægges og deformeres flyttekassen på sigt.

Da flyttekasser er lavet af bølgepap, har de en tendens til at opsuge fugten fra luften af, lidt ligesom en vaskesvamp. Og allerede efter blot ét døgn i et koldt og fugtigt skur kan bølgepapkasser tage skade. Det er ikke altid man lige kan se skaden, men bølgepap er opbygget af flere lag pap som er limet sammen, og det er den lim der går i opløsning ved kulde og fugt, som så bevirker at flyttekassen går fra hinanden. Når man så derefter fylder en fugtskadet flyttekasse med porcelæn, og det falder igennem bunden af flyttekassen, så er det at problemet opstår. Så det er ikke så meget for vores skyld at dette bør efterleves, men mere af hensyn til sig selv som bruger af flyttekassen, og så selvfølgelig også til den næste kunde der skal bruge flyttekassen.

Grunden til at vi skriver alt dette på forhånd er, at vi mange gange har oplevet at mange af vores kunder ikke har skænket disse ting en tanke, og derfor kommer det ofte som en overraskelse, at flyttekasserne skal ligge tørt og varmt, og derfor har man ikke fået gjort plads til flyttekasserne inden døre.

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

Men flyttekasserne kræver faktisk ikke så meget plads når de er tomme, når flyttekasserne lægges fladt på gulvet, fylder de faktisk blot én kvadratmeter i grundareal og 1,4 cm. i højden pr. flyttekasse. Så på bare én kvadratmeter kan der faktisk ligge næsten 150 tomme flyttekasser. På denne måde fylder de tomme flyttekasser jo praktisk taget næsten ingenting.

Så vær derfor venligst opmærksom på, når flyttemanden ankommer med jeres tomme flyttekasser, så skal der være gjort én kvadratmeter klar til opbevaring af flyttekasser inden døre, tørt og varmt ved stuetemperatur. Dette gør sig gældende hvad enten i benytter os som flytteforretning eller et andet flyttefirma. Alle flytteforretninger ønsker sine flyttekasser opbevaret på denne måde.

På forhånd mange tak.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2024  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg