Kontakt os

Kontakt os

Espergærde Flytteforretning
v/ Lars Staudal

Højvangen 14
3060 Espergærde

Tlf. +45 49 13 55 84

Du kan ringe alle årets 365 dage fra 08.00 til 20.00.

Vi svarer desværre ikke på e-mail eller sms, kun telefonisk direkte fra mund til øre.

Kære kunde, bemærk og læs venligst nedenstående.

Vi anbefaler at du læser denne hjemmeside igennem før du ringer til os, da du her i ro og mag kan finde svar på næsten alle dine spørgsmål.

Bemærk venligst at vi desværre ikke giver tilbud, estimater, overslag, forventet tidsforbrug, cirka priser eller andre former for faste eller halvfaste priser af nogen art på hverken flytninger eller møbelopbevaring, men foretager disse udelukkende på timebasis og kubikmeterbasis, da det giver absolut reelle, helt ærlige og meget billige priser på både flytning og møbelopbevaring, til stor glæde og gavn for alle vores kunder. Se meget mere om dette på Priser.
Så hvis du søger tilbud, overslag eller faste priser på flytning eller møbelopbevaring, så er det desværre ikke os du skal kontakte, beklager.

Vi lægger meget stor vægt på personlig kontakt, og foretager derfor desværre ingen former for digital kommunikation af nogen art, hverken via e-mail eller sms. Vi kan kun kontaktes og bestilles telefonisk direkte fra mund til øre, og er vi ikke lige til at træffe, så vær venlig at lægge en besked med dit navn og et tydeligt telefonnummer på vores telefonsvarer, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt. 
Det er meget nemmere, betydeligt hurtigere og væsentligt sikrere at drive en flytteforretning telefonisk direkte fra mund til øre, da vi så helt og holdent undgår eventuelle e-mails der ikke når frem på grund af spamfiltre, sms’er der går tabt undervejs eller utydelige beskeder på en telefonsvarer.
Samt det at vi er 100% sikre på at det er de rigtige personer vi har med at gøre, så der ikke er nogen der uautoriseret kan ændre eller aflyse aftaler på andres vegne.

Bemærk venligst at vi desværre ikke sender bekræftelser ud af nogen art på bestilte flytninger eller møbelopbevaringer, da al bestilling og kommunikation hos os udelukkende foregår telefonisk direkte fra mund til øre.

Vi får tit og ofte spørgsmålet, om hvor længe i forvejen man skal bestille en flytning hos os, og svaret er jo før jo bedre, det vil sige jo før du bestiller, desto større er chancen for at vi ikke er optaget, da vores flyttekalender kan ændre sig markant fra time til time, fra dag til dag og fra uge til uge. Så vi kan desværre ikke svare entydigt på dette spørgsmål, da vi ikke har nogen ide om hvordan vores fremtidige flytteprogram ser ud.

Vi foretager flytninger alle årets tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage, hvad enten det er en helligdag eller ej, og vi opkræver ikke helligdagstillæg, men vi holder dog desværre lukket for flytninger alle årets søndage og mandage, men du er stadigvæk meget velkommen til at ringe til os alle årets 365 dage fra 08.00 til 20.00, også lørdage, søndage og helligdage.

Vi gør opmærksom på at de ankomsttidspunkter vi giver vores kunder, som er booket ind som første flytning på dagen, i sjældne tilfælde kan variere lidt, helt afhængigt af hvordan vores øvrige flytteprogram forløber sig og til tider kan ændre sig. Vi gør specielt opmærksom på, at hvis du er booket ind som anden eller tredje flytning i løbet af dagen, så skal du være helt og aldeles klar over at der ikke er noget fast mødetidspunkt, fordi vi desværre ikke har nogen ide omkring tidsvarigheden af de foregående flytninger, da de kan variere utroligt meget. Men vi kontakter jer telefonisk på selve flyttedagen forinden ankomst hos jer. Så vi anmoder vores kunder om at være til at træffe på de telefonnumre (gerne så mange som muligt) der oplyses til os, samt at være indforståede med at der kan forekomme små ændringer undervejs. Jeg beklager på forhånd de gener dette eventuelt måtte medføre.

Når du bestiller en flytning hos os, så gør os venligst opmærksom på hvis der er nogle specielle parkeringsforhold der hvor du flytter fra og til, her tænker vi blandt andet på lang gåafstand (over 20 meter) fra den parkerede flyttevogn til din hoveddør, udvendige trapper eller niveauforhold der kan besværliggøre din flytning, da disse ting er meget vigtige for vores tidsmæssige planlægning af en flyttedag, samt for hvilket udstyr vi skal have med på flyttevognen.
Her bedes du også venligst gøre os opmærksomme på, hvis der er lange smalle snørklede tilkørselsforhold med små skarpe sving til dine adresser (her menes 1 smal vognbane), da vores flyttevogn er over 12 meter lang, lidt længere end en HT-bus og hele 2 meter længere end skraldevognen, og det ville være ærgerligt med en flyttevogn der ikke kan komme tæt nok på, så hellere bestille en mindre flyttevogn fra starten af.

Alle disse ovenstående tiltag er ene og alene for at gøre vores administration så sikker, let og overskuelig for os selv som muligt, og kun på denne måde kan vi samtidig holde vores priser helt i bund, til stor glæde og gavn for vores kunder.

CVR-nr. 14 57 72 38
Jyske Bank, Helsingør
Reg.nr.5050 / kontonr.0001124510
IBAN DK40 5050 0001124510
SWIFT Code: JYBADKKK

Webside administrator Log ind

Tryk på billedet for at finde vej til vores møbelopbevaringsmagasin på Højvangen 14 i Espergærde, Nordsjælland via Google Maps.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2021  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg