Møbelopbevaring

Møbelopbevaring

Vores frostfrie, fugtfrie og ventilerede møbelopbevaring i Espergærde, Nordsjælland, er blandt et af de sikreste møbelmagasiner i Danmark med videoovervågning og alarm. Vi har et 2 meter højt aflåst pigtrådshegn hele vejen rundt om ejendommen, vi har installeret digital videoovervågning både indenfor og udenfor bygningen, vi har et omfattende alarmsystem, vi bor rent fysisk i ejendommen i en tilhørende portnerbolig i selve bygningen og er således til stede både dag og nat, vores møbelcontainere kan kun flyttes rundt med gaffeltruck, som udelukkende kan startes med en kode, samt det at vores møbelopbevaring selvfølgelig er forsvarligt aflåst, og sidst men ikke mindst, hvis en tyveknægt endelig skulle få arbejdet sig forbi alle vores sikkerhedsforanstaltninger, vil han møde ca. 800 lukkede og tilboltede møbelcontainere som står stablet i 3 etager, og chancen for at fremmede kan finde det de søger er næsten umuligt og tilsvarende alt for tidskrævende. En travl indbrudstyv ville nok foretrække en lettere skjult villa bag en høj og tæt ligusterhæk i stedet for vores møbelopbevaring. Så vi har gjort et ihærdigt forsøg på at passe på vores kunders møbler.

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

firmaflytning,erhvervsflytning,virksomhedsflytning,privatflytning,møbelopbevaring,sjælland,nordsjælland,flyttefirma,espergærde,helsingør,hørsholm,hillerød,opbevaring,lager,pakketips,pakning,pakkevejledning,selfstorage,flytning,flyttemand,flytteforretning,flyt

En meget vigtig detalje man ikke skal glemme når man skal have foretaget flytning af sine møbler til opbevaring er, at man på forhånd skal have mulighed for at se præcist hvordan ens møbler bliver opbevaret, enten ved selvsyn eller ved rigelig fotodokumentation. Det er ikke rart at få sine møbler tilbage efter 1, 2 måske 3 år, for så at finde ud af at de har stået opbevaret fugtigt.

Hvis ikke det pågældende flyttefirma har billeder af sin møbelopbevaring på sin hjemmeside, er det måske et tegn på at de ikke er så stolte af og begejstrede for at vise sin opbevaring frem, en indikation af at deres møbelopbevaring måske ikke lever op til den standard den burde.

Husk selvfølgelig også at få den præcise adresse hvor flyttefirmaet har sin møbelopbevaring, den skal du oplyse til dit forsikringsselskab, så du kan få overflyttet din indboforsikringsdækning til den pågældende adresse hvor flytteforretningen har sin opbevaring.

Møbler bliver rundt omkring i landet opbevaret på mange forskellige måder. Nogle steder fungerer flyttefirmaets møbelopbevaring stadigvæk på den gamle facon, som består i blot at henstille kundens møbler og bohave side om side med hundredvis af andre bohaver på et stort lagergulv, hvor alle besøgende i flyttefirmaets møbelopbevaring har fri adgang samt udsyn til kundens bohave. Hos os opbevarer vi møbler og bohave på den absolut mest skånsomme måde, i lukkede, rene og støvfrie træmøbelcontainere som er bygget og beregnet til det samme. Nogle steder benytter man 20 fods skibscontainere som rummer 33 kubikmeter, hvilket svarer til 330 flyttekasser. Det kan svare sig hvis man har meget der skal opbevares. Men de fleste har slet ikke så meget. På vores møbelopbevaring har vi valgt at benytte små 6,7 kubikmeters træmøbelcontainere til opbevaring af vores kunders bohave, som i indhold kubikmetermæssigt svarer til ca. 67 af vores flyttekasser pr. container. Her kan man bedre tilpasse behovet til en mindre mængde bohave, ved at benytte en, to, tre måske fire møbelcontainere, eller hvad der nu er behov for. Man betaler jo trods alt pr. påbegyndt container, så en halvtom 20 fods skibscontainer er en dyr affære for kunden.

Vi gør opmærksom på at vi ikke henstiller vores møbelcontainere på kundens adresse, så kunden selv kan fylde møbelcontainerne for senere afhentning, da det er træcontainere, og skulle det begynde at regne i mellemtiden, så bliver møbelcontainere og indholdet vådt.

Hvis du har havemøbler, krukker og lignende som står udenfor under åben himmel, og dette skal til opbevaring hos os, så skal du sørge for at det bliver sat ind under halvtag eller i garage, og hvis dette ikke er muligt, så under en presenning hvor der er tørt i tilfælde af regnvejr på flyttedagen, da vi ikke modtager våde ting til møbelopbevaring i vores lukkede og tørre møbelcontainere, dette vil bevirke at dine våde og fugtige ting vil ende op med at blive jordslåede og mugne.

Vi kan desværre ikke opbevare levende planter eller krukker indeholdende jord pga. fugtindhold, disse skal være tomme og tørre.

Vores møbelmagasin har en konstant temperatur på imellem ca. 10 til 20 grader celcius og en luftfugtighed på imellem ca. 45% til 55%, ingen hurtige udsving, begge dele langsomt vekslende mellem vinter og sommer, så her står dine ting trygt, tørt og sikkert.

Hos os får du opbevaret dine møbler nemt, sikkert og billigt. Her er ingen bindingsperioder, lange opsigelsesvarsler eller depositummer. Vi har forsøgt at gøre det så reelt og overskueligt for vores kunder som muligt.

Vi tilbyder de 2 nedenstående muligheder for opbevaring af dine møbler.

1. Du får os til at flytte dine møbler til og fra vores møbelopbevaring.
Når vi afhenter dit bohave på din adresse, har vi møbelcontainere med på flyttevognen, hvor dine møbler så med det samme bliver forsvarligt pakket og emballeret med flyttetæpper ind i vores møbelcontainere, du behøver derfor ikke selv at emballere dine møbler på forhånd. Herefter bliver møbelcontainerne lukket, navngivet og nummereret, hvorefter de bliver indsat på vores opbevaring, indtil de skal retur til din nye adresse. På den måde bliver dit bohave ikke rørt af andre, uden at du selv er med og ser hvad der foregår. En ekstra tryghed der er rar at have med, plus at risikoen for skader på bohavet minimeres, fordi vi manuelt kun skal håndtere bohavet 2 gange i stedet for normalt 4 gange ved flytning til og fra opbevaring.

NB! Tryk på knappen Priser, enten her eller foroven i menuen, for at se vores priser for håndteringsgebyr vedrørende af- og pålæsning af fyldte møbelcontainere på vores møbelopbevaring.

2. Du flytter selv dine møbler til og fra vores møbelopbevaring. (selfstorage)
Du er også meget velkommen til selv at indlevere eller afhente dit bohave på vores møbelopbevaring. Når du selv foretager flytning til og fra vores møbelopbevaring, så er der desværre ikke noget personale på vores opbevaring der hjælper med aflæsning eller pålæsning ej heller ind- og udpakning af møbelcontainere, det skal du desværre selv sørge for.
Bemærk venligst at det ikke er tilladt at aflæsse møbler udenfor vores hegn, dette er af hensyn til vores omkringliggende naboer.
Hvis du vælger selv at indlevere eller afhente dit bohave på vores opbevaring, så skal du have en telefonisk aftale på forhånd, hvor vi aftaler en konkret fast dato og et konkret fast klokkeslæt, før du ankommer med eller afhenter dit bohave på vores møbelopbevaring.
Vi kan tilbyde at tage imod næsten alle ugens 7 dage imellem 08.00 – 11.00 og imellem 17.00 – 20.00. Der vil forekomme få afvigelser i åbningstiderne og åbningsdagene, det er derfor vigtigt at ringe til os og bestille i god tid i forvejen.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2024  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg