Forsikring

Forsikring

En af fordelene ved at benytte et ordentligt flyttefirma er, at de som regel er fornuftigt forsikrede. Det er desværre ikke alle flyttefirmaer der har orden i sine forsikringer. Så en meget god ting er at forhøre sig om hvilke forsikringer flyttefirmaet har tegnet, og hvilket forsikringsselskab de er tegnet hos. På den måde er man godt garderet mod eventuelle skader, som kan opstå under flytningen.

Vi er forsikret hos Nordens største forsikringsselskab, IF Forsikring, hvor vi som flyttefirma har tegnet en række forsikringer, heriblandt en fragtføreransvarsforsikring, som dækker skader vi eventuelt ville kunne forvolde på de møbler og effekter vi flytter rundt på, samt en erhvervsansvarsforsikring, som dækker skader vi eventuelt kunne forvolde på de lokaler eller bygninger vi flytter ting til eller fra.

Skulle der imod forventning være opstået skader på noget bohave under flytning, skal reklamationen over for os gøres uopholdeligt, dvs. med det samme før vi forlader bopælen efter endt flytning, man kan altså derfor desværre ikke ringe når vi først har forladt adressen, og reklamere for en eventuel opstået skade under flytningen, da vi så ikke har en jordisk chance for at afgøre hvorvidt skaden er opstået i vores varetægt, eller efterfølgende når kunden selv indretter og omrokerer sit hjem.

Det skal derimod oplyses at vi selvfølgelig ikke tager ansvar for indholdet af flyttekasser som folk selv pakker, da vi ikke kan klandres for folks eventuelle dårlige eller mangelfulde emballering. Hvis vi mod forventning skulle komme til at tabe eller på anden måde skade en flyttekasse, vil vi selvfølgelig erstatte det ødelagte hvis en skade er sket. Herudover tager vi selvfølgelig heller ikke ansvar for hvis i selv eller nogle af jeres venner, bekendte eller familie, som i eventuelt har bedt om at hjælpe til ved flytningen, måske kommer til at ødelægge noget. Det skal tillige tilføjes at vi ikke tager ansvar for skifterammer af nogen art, grundet skifterammers generelle meget ringe og skrøbelige opbygning og kvalitet.

Under møbelopbevaring skal jeres egen indboforsikring dække bohavet i perioden det står til opbevaring hos os, det kræver som oftest bare at i ringer til jeres eget forsikringsselskab, og gør dem opmærksom på vores firmanavn og lageradresse i Nordsjælland, som er Espergærde Flytteforretning, Højvangen 14, 3060 Espergærde, så rykker de som oftest jeres indboforsikrings dækningsadresse til vores lageradresse. Hvorvidt jeres egen indboforsikring dækker jeres bohave under opbevaring på vores møbelopbevaring, kan vi ikke rådføre jer med, det skal i drøfte med det pågældende forsikringsselskab i er forsikret hos. Vi har i vores flyttefirma ikke nogen former for forsikring der dækker jeres indbo under møbelopbevaring hos os.

Se vores anmeldelser på facebook

Se vores anmeldelser på google

data-theme=”light”>Trustpilot

Copyright © 1986-2024  Espergærde Flytteforretning

Nye indlæg